WERKTEKENING

In uw navigator - Bestand - ' registreren onder '

Het gaat om een herstelde oude woonplaats: met vakwerk, buitenlandse en binnenlandse bakstenen van Toulouse, grote schoorstenen, oude balken in eenvoudige eik en betegelen in gekookte aarde, comfortabel huis met veel charmes.    

Het huis bevindt zich in Gers (32) tot en met 60 Km van Toulouse en 50 Km van Auch, 100 Km van Lourdes, 200 Km van Andorra, aan 7 Km van Lombez Samatan, 6 Km van Simorre, 7 Km van Isle-en-Dodon. Zij wordt op een helling, in een zeer kalme plaats te midden van velden met een standpunt over de nabijgelegen campagne en in rand van een kleine plaatselijke weg aan verkeer, de eerste buur is aan 500 meters geplaatst.  Kamers en de badkamers : in totaal acht kamers met drie badkamers.

De verdieping kant het Zuiden : 2 kamers dubbel de een met 1 bed van 140, de andere met 1 bed van 160 (2 matrassen van 80), 1 kamer voor kinderen met 2 bedden van 90 en 1 opgestapeld bed van 90.

Een badkamer : dubbele wastafel, bad ; afzonderlijke douche en W.C..   

Aan rez, 1 dubbele kamer met 1 bed 120.

De verdieping kant het Oosten : 1 dubbele kamer met 1 bed van 140, een kamer voor kinderen met 3 bedden van 90 en 1 opgestapeld bed van 90.

Een badkamer : dubbele wastafel, bad, douche en W.C.

De verdieping kant het Noorden : 2 dubbele kamers met iedereen 1 bed van 140 en een bed van 90.

Een badkamer : eenvoudige wastafel, bad en W.C, lave-linge.    

Rez: een keuken met gazinière 5 snavels, ijskast cooler 480 liter, lave-linge, een vaatwasmachine, elektrische oven, diepvriezer, eetkamer een grenzend. Twee W.C. Woonkamer van 40 M2 die door drie deuren-venster naar de buitenkant geven, van een kant naar een terras dat van 60 M2 wordt bedekt, van ander naar het zwembad. Televisies en telefoon.

Een keuken van de zomer zal, behalve ònvoorziene gebeurtenis, toegankelijk voor het verhuren de zomer 2.004 met dezelfde gerief zijn dan vorige.   

Geeft het zwembad van 15x7 waarvan 5 meters wordt betegeld om 1,10 vervolgens geleidelijk tot 1,8 meters, trappen, die de omtrek volledig een groot terras solarium vormt, waarvan een deel wordt bedekt dat, schaduw. Een douche, meubels van tuin, barbecue, tafel van pingpong. Grasvelden. Rozestruiken. Zeer kalme plaats. Groot particulier parkeerterrein.

In totaal een omgeven bewoonbare oppervlakte ongeveer 400 M2 van bedekte terrassen en solarium.   

Centrale verwarming in het heel huis, verhuren in elk seizoen.

Wasgoed van huis, lakens, slopen, af te halen vaatdoeken van vaatwerk.

Dekking, geleverde hoofdkussens.   

Het gebied is kalm, u zult aan nabijheid vinden : meren met vangstmogelijkheid, windsurfplank kano, stranden met glijbaan in het centrum van vrije tijd van Samatan en de mogelijkheid om fietsen te huren. Een manege voor het paard:rijden met mooie wandelingen. Verschillende tennisbanen van tennis. Mogelijkheden voor petanque. Mini-Golf, en een golf.

Het gebied heeft voor zijn gastronomie (vette lever duwen de gekonfijte magrets van eend Armagnac rapière) beschouwd, zult u talrijke restaurants aan de zeer betaalbare prijzen vinden.

Mogelijkheden om boerenproducten aan kwaliteiten zonder concurrentie te vinden. Intermarché, bakkerijen, arts, apotheek... in een straal van zeven kilometers.

Aanvullende inlichtingen op verzoek aan 00.32.28.88.79.73    00.33.972.13.39.54

De website: http ://www.lascou.com      Mail